Sensegram -palvelu kehittyy ja nimi muuttuu Seneramiksi

Kiitos, kun käytät palveluamme! Kehitämme palveluamme jatkuvasti ja teemme entistä tiiviimpää yhteistyötä markkinoiden edistyksekkäimpien kameravalmistajien kanssa. Helpotamme etäkameroiden käyttöönottoa ja laajennamme niiden hyödyntämismahdollisuuksia.

Kehityksen myötä myös Sensegram palvelun nimi muuttuu Seneram – palveluksi. Muutos on osa kokonaisuutta, jonka aikana tuomme palveluun uusia ominaisuuksia. Voit jatkossa hyödyntää entistä paremmin etäkameroitasi – käytitpä niitä kohteiden valvontaan, tutkimukseen tai harrastuksiisi.

Nimenmuutos ei vaadi erityisiä toimenpiteitä, mutta voit joutua kirjautuessa syöttämään käyttäjätunnuksen ja salasanan uudelleen.

Ps. Mikäli olet unohtanut salasanasi, voit palauttaa sen täältä.

Yhteistyöterveisin,

Seneram Tiimi

Seneram on vuonna 2016 perustettu palvelu. Palvelun avulla käyttäjät hyödyntävät etäkameroita tehokkaasti valvonnassa ja tarkkailussa. Palvelumme tietotekniikka ja tiedot sijaitsevat luotettavassa Suomessa ja palvelua käytetään yli 50 maasta. Palvelusta on yksityiskäyttäjäversio sekä yrityksille ja tutkimusorganisaatioille tarkoitettu Seneram Business -versio. Seneram Business palvelun avulla on mahdollista toteuttaa etäkameroihin perustuva, siirreltävä kameravalvonta- ja tutkimusjärjestelmä. Välitämme palveluidemme kautta yli 10 miljoonaa kuvaa ja videota vuosittain.

Seneram yksityisille asiakkaille: seneram.com
Seneram yrityksille ja organisaatioille: seneram.com/business
Seneram kumppanuus: seneram.com/seneram-kumppannuus