Seneramin avulla kameroiden ja sisällön (kuvat & videot) jakaminen muiden Seneram -käyttäjien kesken on erittäin helppoa. Jakotoiminnon avulla useat käyttäjät voivat seurata saman kameran lähettämää sisältöä. Jokainen kameraa seuraava käyttäjä voi säätää vastaanotettavan sisällön hälytysasetukset omien tarpeiden mukaan.

Jakaaksesi kameran toiselle Seneram -käyttäjälle, toimi näin:

  1. Siirry laitteet valikkoon ja valitse kamera, jonka haluat jakaa
  2. Klikkaa Jakaminen -välilehti auki
  3. Etsi käyttäjää kirjoittamalla käyttäjän käyttäjätunnus tai nimi hakukenttään
  4. Valitse käyttäjä hakutuloslistasta klikkaamalla nimeä
  5. Valitse seuraajan rooli:
    • Katselija (voi ainostaan katsoa kameran kuvia)
    • Käyttäjä (voi muokata laitteen asetuksia ja poistaa kuvia)
  6. Paina Jaa -nappia

Valitsemallesi käyttäjälle lähtee ilmoitus sähköpostiin odottavasta jakopyynnöstä. Ilmoitus näytetään käyttäjlle myös Seneramissa jos hän on kirjautunut palveluun.

Kun seuraaja on hyväksyny jaon, saat siitä ilmoituksen.

Jakaminen -välilehdeltä voit muokata kamerasi jakojen rooleja sekä poistaa jakoja.

Laitteen seuraajat voivat merkitä kuviin omia avainsanoja eli tägejä. Avainsanat ovat aina henkilökohtaisia eivätkä ne näy toisille kameran seuraajille.

Huomaa! Laitteen omistaja voi merkitä kuvan yksityiseksi. Yksityiseksi merkattu kuva näkyy vain laitteen omistajalle.